PSV gaat onderhandelen met Chelsea: Goede keus om hem bij PSV te halen

PSV gaat onderhandelen met Chelsea: "Goede keus om hem bij PSV te halen"

01-05-2016 10:46
46

PSV wil er alles aan doen om Marco van Ginkel in Eindhoven te houden. Dat vertelde Toon Gerbrands zondag bij de Tafel van Kees. De algemeen directeur van PSV gaf aan dat technisch manager Marcel Brands in onderhandeling gaat met zijn club Chelsea.

"Het is een goede keus om hem bij PSV te halen", aldus Gerbrands over de huurling. "Volgens mij heeft hij het erg naar zijn zin. Wij moeten met Chelsea gaan praten, dat doen we op dit moment nog niet. Brands is het hele plaatje aan het invullen. Het scoutingsrapport ligt klaar. Dan gaat Marcel met Van Ginkel en met Chelsea praten om te kijken of we daar uit kunnen komen", vertelde Gerbrands.

Vanaf komend seizoen prijkt na 34 jaar niet meer de naam van Philips op het shirt van PSV. De Eindhovenaren gaan verder met hoofdsponsor Energiedirect. Gerbrands: "Philips heeft met ons een gesprek gehad. Dat bedrijf is met nieuwe dingen bezig. In de top zitten een of twee mensen uit Nederland, voor de rest zijn het allemaal buitenlanders. Die nemen dan de zakelijke beslissing."

"Daar zit ook de emotie van 28 jaar Philips in, dat begrijp ik allemaal wel", vervolgt de algemeen directeur. "Ze hebben eerlijk gezegd: het wordt tijd dat we wat anders gaan doen. Ze steunen ons nog tien jaar. Voor de eerste vijf jaar drie miljoen en de laatste vijf anderhalf miljoen. Ze laten ons goed achter."