Interesse bevestigd door PSV: 'Hij is weleens gevraagd door clubs'

Interesse bevestigd door PSV: 'Hij is weleens gevraagd door clubs'

01-05-2016 11:35

De storm rond Art Langeler is inmiddels weer een beetje gaan liggen, maar het hoofd van de jeugdopleiding bij PSV staat in de belangstelling van een aantal clubs uit de Eredivisie. Dat bevestigde algemeen directeur Toon Gerbrands.

Gerbrands verwacht Langeler niet van de ene op de andere dag kwijt te raken, maar beseft wel dat de 45-jarige oefenmeester bijna uit zijn contract loopt. "Hij heeft nog een jaar contract. Hij is weleens gevraagd door clubs uit de Eredivisie. Op dit moment blijft hij", aldus Gerbrands zondag in De Tafel van Kees. "Er zijn meer clubs die Langeler hebben gebeld, hij heeft ook meerdere gesprekken gehad."

Onder andere met FC Groningen, zo verscheen in de media. Tafelgast Hans Nijland wil er niet veel over kwijt. "Ik wil er niet te veel over zeggen. We hebben twee namen genoemd, waaronder Dick Lukkien, die volgend seizoen naar FC Emmen gaat. Uiteindelijk is het Faber (Ernest, red.) geworden. We hebben met een aantal trainers gesproken, daar laten we het bij", aldus de directeur van de Groningers.