Twente 'knakt' na goal Van der Hoorn: Heb hem altijd een goede prof gevonden

Twente 'knakt' na goal Van der Hoorn: "Heb hem altijd een goede prof gevonden"

01-05-2016 17:12
17

Frank de Boer durft zeker niet te stellen dat Ajax de Eredivisie-titel al binnen heeft. Gezien het veel betere doelsaldo dan titelconcurrent PSV zal een zege bij De Graafschap over een week voldoende zijn om kampioen te worden, gelooft de Ajax-trainer. 

Ajax won zondagmiddag met 4-0 van FC Twente. PSV klopte SC Cambuur met 6-2. Daarom lopen de Amsterdammers nog altijd zes goals voor op de achtervolger. "Als we het laatste duel winnen bij De Graafschap, dan moet het gebeurd zijn", is De Boer stellig in gesprek met FOX Sports

Het duurde lang voordat Ajax écht op gang kwam in de Arena. Na de 2-0 van Mike van der Hoorn in de 79e minuut knakte er volgens De Boer iets bij de gasten. "Toen gingen we ook beter voetballen." Viktor Fischer en Amin Younes tekenden voor de eindstand. 

De oefenmeester sprak na het duel zijn waardering uit voor doelpuntenmaker Van der Hoorn. "Hij heeft best wat over zich heengekregen, net als ik vanwege zijn transfer. Maar ik heb hem altijd een goede prof gevonden en dat bewijst hij nu. Hij staat er wanneer we hem nodig hebben."