PEC-revelatie wil winnen voor 'Amsterdamse vrienden': Laat PSV maar komen

PEC-revelatie wil winnen voor 'Amsterdamse vrienden': "Laat PSV maar komen"

02-05-2016 12:12
34

PEC Zwolle liet zondagmiddag na zich te verzekeren van een plek in de play-offs voor Europees voetbal. Ondanks een doelpunt en een assist van spits Lars Veldwijk moesten de Zwollenaren het doen met een punt tegen Excelsior: 2-2.

"Zonde", vindt Veldwijk. Het gelijke spel leverde Excelsior wel een onmisbaar punt op in de strijd tegen degradatie. Veldwijk speelde tussen 2013 en 2014 voor de Rotterdammers. "Ik heb met veel plezier voor Excelsior gespeeld en hier een mooi jaar gehad, dus ik gun ze dit punt wel. Als het ons zondag tenminste niet de play-offs kost", zegt de spits tegen De Telegraaf.

Wedden

Meer odds

Een play-offplek zal voor de ploeg van Ron Jans op de laatste speeldag van de Eredivisie alsnog veiliggesteld moeten worden. PSV komt dan op bezoek. De Eindhovenaren moeten winnen om nog kans te maken op het kampioenschap. "Wij zijn thuis sterk en bij PSV staat er ook veel druk op. Als wij winnen ben ik blij, en mijn vrienden uit Amsterdam ook. Laat PSV maar komen", luiden de duidelijke woorden van Veldwijk.