Ranieri belde Hiddink met 'trillende stem': Ik weet niet of hij huilde

Ranieri belde Hiddink met 'trillende stem': "Ik weet niet of hij huilde"

03-05-2016 00:00
1

Guus Hiddink zorgde er maandagavond met zijn Chelsea voor dat Leicester City kampioen van Engeland is. Nummer twee Tottenham Hotspur speelde met 2-2 gelijk op Stamford Bridge, waardoor de achterstand op Leicester niet meer goed te maken is.

Hiddink zei na afloop een telefoontje te hebben gehad van Claudio Ranieri, de coach van Leicester. "Vlak na het eindsignaal werd ik gebeld door Ranieri. Hij bedankte me voor wat we in de tweede helft gedaan hebben. Zijn stem trilde een beetje. Ik weet niet of hij huilde. Ik heb hem gefeliciteerd", zegt de manager van Chelsea op de persconferentie na afloop van het duel.

Wedden

Meer odds

Over de wedstrijd zelf was Hiddink al met al tevreden. "Ik heb niets te klagen over de inzet die getoond is. Het was een hele emotionele wedstrijd. Het ging gelijk op in de eerste helft, maar we gaven een aantal cadeautjes weg", doelt Hiddink op de twee doelpunten van Tottenham voor rust. "De spelers reageerden goed op de aanpassingen in de rust." Chelsea staat dankzij het puntje tegen The Spurs op de negende plek in de Premier League.