Torres klaar voor kraker: 'Het beste team dat we dit seizoen tegenkomen'

Torres klaar voor kraker: 'Het beste team dat we dit seizoen tegenkomen'

03-05-2016 16:15
2

Atlético Madrid neemt het dinsdagavond op tegen Bayern München, voor de return in de halve finale van de Champions League. De Madrilenen verdedigen in Duitsland een voorsprong van 1-0. Fernando Torres zit vol vertrouwen en is klaar voor de kraker.

"Zonder het team zijn we niets. We kunnen van iedereen winnen", zegt de aanvaller in gesprek met AS. Torres komt niet naar Duitsland voor een gelijkspel, waarmee Atlético ook verzekerd is van een plek in de finale. El Nino wil voor de tweede keer op rij van Bayern winnen.

"Zoals altijd komen we om te winnen. We zijn zeer zeker van wat we willen en de manier waarop we dat gaan bereiken. Het belangrijkste is dat we weten wie we zijn. Als team kunnen we iedereen verslaan, dat is onze kracht. We krijgen weinig tegendoelpunten en scoren bijna altijd."

De ploeg van Diego Simeone staat bekend als vechtploeg, en Torres beaamt dat. "Onze mentaliteit, onze filosofie, is dat we voor elkaar zouden sterven. We moeten samenwerken om een team als Bayern, het beste team dat we dit Champions League-seizoen tegenkomen, te verslaan", besluit de spits.