Dortmund-sterspeler hoopt op transfer naar Spanje: Heb meer met Real

Dortmund-sterspeler hoopt op transfer naar Spanje: "Heb meer met Real"

03-05-2016 18:56
2

Pierre-Emerick Aubameyang is dit seizoen de grote man bij Borussia Dortmund. De pijlsnelle aanvaller maakte al 25 doelpunten in de Bundesliga en een transfer naar een nog grotere club lonkt.

Aubameyang heeft er nooit een geheim van gemaakt graag ooit in Spanje te willen voetballen. Onlangs gaf de spits aan dat hij een belofte heeft gedaan aan zijn grootvader: als hij ooit de mogelijkheid krijgt, wil hij uitkomen voor Real Madrid.

"Ik ben gefocust op mijn huidige team en heb een contract tot 2020", vertelt Aubameyang in gespek met Cadena Cope. "Ik heb altijd gezegd dat het mijn droom is om in Spanje te spelen, maar ik weet niet wanneer. Ik kan er nog niets over zeggen, maar ik heb meer familiebanden met Madrid dan met Barcelona", vervolgt de aanvaller.

"En ja, ik heb meer met Real Madrid dan met Atlético", besluit hij. De vertrekwens van Aubameyang is niet het enige slechte nieuws dat Borussia Dortmund de laatste tijd kreeg te verwerken. Eerder gaf Mats Hummels aan dat hij graag naar concurrent Bayern München wil verkassen.