Roda JC maakt kans op mooie zomertransfer: Maar we hebben drie kinderen

Roda JC maakt kans op mooie zomertransfer: "Maar we hebben drie kinderen"

03-05-2016 21:29
5

Roel Brouwers vertrekt aan het einde van het seizoen na negen jaar trouwe dienst bij Borussia Mönchengladbach, zo werd dinsdag bekend. De Limburger sluit niet uit dat hij terugkeert naar de Eredivisie.

De 34-jarige Brouwers is in de zomer transfervrij en dus aantrekkelijk voor geïnteresseerde clubs. Roda JC lijkt een uitstekende kans te maken. "Daar zou je over moeten praten met elkaar, of dat een optie is", trapt de verdediger echter meteen op de rem in gesprek met L1.

"Even alles op een rijtje zetten. Kijken wat ik zelf wil en of er clubs zijn die mij nog willen. We hebben drie kinderen, dus ik sta niet alleen in die beslissing", vervolgt Brouwers, die had gehoopt bij Gladbach te kunnen blijven. "Ik was er eigenlijk ook van uitgegaan dat het zou lukken, maar het is helaas niet gelukt."

"Ik heb dit seizoen natuurlijk niet zo heel veel gespeeld", erkent hij. "Ze willen een nieuwe weg inslaan achterin, met wat jongere spelers. Daar pas ik dus niet zo goed tussen. Ik hoop dat ik misschien nog een minuutje zou kunnen invallen of zo, dat zou natuurlijk een heel mooi afscheid zijn."