Immers duimt voor transfer: Met z'n tweeën naar de Premier League

Immers duimt voor transfer: "Met z'n tweeën naar de Premier League"

03-05-2016 22:58
2

Het duel tussen Cardiff City en Queens Park Rangers (0-0) was afgelopen april een ontmoeting tussen Lex Immers en Tjaronn Chery. Het tweetal speelde samen voor ADO Den Haag. 

Chery heeft bij QPR nog een contract voor twee seizoenen. "Ik hoop nog een paar goals te maken, maar volgend jaar moet mijn seizoen worden", vertelt Chery aan Omroep West. "Ik hoop dat we met QPR de Premier League in gaan."

Dat is ook de droom van Immers. "Natuurlijk. Daarom ben ik hier ook op huurbasis gaan spelen, we stonden op een plek die recht geeft op de play-offs. We zijn nog steeds in de buurt van die plek, dus je weet maar nooit. Maar als het dit jaar niet lukt, gaan we volgend jaar met z'n tweeën naar de Premier League."

Of Immers volgend seizoen ook voor Cardiff speelt is nog maar de vraag. De middenvelder wordt dit seizoen door Feyenoord verhuurd aan de Engelse club, die hem voorlopig nog niet definitief over kan nemen.

"De club zit nog met een transferverbod, dat ze tot het einde van het seizoen hebben. Ze hopen me dan te kunnen overnemen van Feyenoord, dus dat is afwachten", besluit Immers, die bij Feyenoord beschikt over een contract tot medio 2017.