Als Ajax kampioen wordt ga ik hem wel even plagen hoor, haha

"Als Ajax kampioen wordt ga ik hem wel even plagen hoor, haha"

04-05-2016 18:06
10

Siem de Jong heeft een dubbel gevoel als hij kijkt naar de titelrace in de Eredivisie. Zijn grote liefde Ajax en zijn broer Luuk de Jong van PSV strijden om het kampioenschap.

PSV eindigt op plek twee als de club niet minstens één punt of zes doelpunten goedmaakt op Ajax komende zondag. "Misschien dat het nog even spannend gaat worden op De Vijverberg", voorspelt De Jong in gesprek met ELF Voetbal Magazine. "Ik hoop dat Ajax de titel wint. Ajax blijft gewoon mijn club. Het levert een beetje dubbel gevoel. Ik gun Luuk ook succes, maar als Ajax kampioen wordt ga ik hem wel even plagen hoor, haha."

"Ik ga de ontknoping voor de televisie volgen", belooft hij. "Ik kan helaas niet in Nederland zijn. Wij spelen zaterdag met Newcastle United tegen Aston Villa. Een hele belangrijke wedstrijd voor ons om in de Premier League te blijven. De dag na een wedstrijd moeten wij altijd uitlopen op de club. Ik zou daardoor dus ook niet op tijd in Doetinchem of Zwolle kunnen zijn. Tot het einde van ons seizoen blijf ik sowieso in Newcastle", aldus De Jong.