Vlaar hoopvol: Uiteindelijk zien we wel of we er uit kunnen komen

Vlaar hoopvol: "Uiteindelijk zien we wel of we er uit kunnen komen"

04-05-2016 22:47
5

Ron Vlaar zit sinds zijn terugkeer bij AZ weer helemaal in de lift. De 31-jarige verdediger zag de Nederlandse subtopper als ideale club om weer aan voetballen toe te komen. Wellicht dat hij nu langer in Alkmaar blijft.

"Ik kan er nog niet zoveel over kwijt", vertelt Vlaar aan AZ TV. "Ik weet nog niet wat er gaat gebeuren. AZ heeft een aanbieding gedaan. Daar zijn we over in gesprek. We gaan het zien. Ik sta er positief tegenover. Uiteindelijk zien we wel of we er uit kunnen komen", aldus de oud-speler van Feyenoord en Aston Villa .

Vlaar verveelt zich niet in Alkmaar. "Er is genoeg uitdaging hier. Zowel voor mij als voor de club en de ploeg. Ik heb het naar mijn zin en heb weer plezier in het voetbal. Als je terugkijkt naar de eerste helft van het seizoen dan is dit waar je het voor doet. Ik ben inmiddels 31 en wil heel graag voetballen. Ik wil iets bereiken met een ploeg die dat wil. Ik heb het gevoel dat deze ploeg dat ook graag wil."

Positieve woorden van Vlaar, maar een contractverlenging is nog geen zekerheidje. "Dat durf ik echt niet te zeggen. Daar heb je twee partijen voor nodig. Ik weet dat AZ het wil. Ik sta er positief tegenover, we gaan het zien. Wanneer ik het laat weten? Wanneer er duidelijkheid is. Ik weet het echt niet."