'Juventus wacht in spanning af: Cavani heeft meeting met PSG-directie'

'Juventus wacht in spanning af: Cavani heeft meeting met PSG-directie'

05-05-2016 09:58

Juventus wacht met smart op de uitkomst van een ontmoeting tussen Edinson Cavani en directeuren van Paris Saint-Germain. Beide partijen komen vrijdag bij elkaar. Juventus wordt al tijden genoemd om de spits over te nemen van de Parijzenaars.

Volgens Tuttosport bespreken Cavani en de clubleiding van Paris Saint-Germain de toekomst van de Uruguayaan. De Zuid-Amerikaan is over de huidige situatie niet tevreden, omdat hij niet in de spits speelt. Zlatan Ibrahimovic krijgt de voorkeur en Cavani mag het vanaf de flanken proberen.

Juventus ligt op de loer om hem over te nemen van Paris Saint-Germain. De Oude Dame zou al twee ontmoetingen hebben gehad met belangenbehartigers van Cavani. Daarin heeft de kampioen van Italië te horen gekregen dat Cavani open staat voor een transfer.

Het een en ander is ook afhankelijk van Alvaro Morata. Naar verluidt wil Real Madrid hem terughalen. Vanwege een clausule in zijn contract kan dat voor dertig miljoen euro. Juventus probeert hem te overtuigen, maar als dat niet lukt schakelen de Italianen definitief over naar Cavani.