'Hazard zorgt voor opmerkelijke wending in speculaties over toekomst'

'Hazard zorgt voor opmerkelijke wending in speculaties over toekomst'

05-05-2016 10:52
1

Er wordt al maandenlang gespeculeerd over de toekomst van Eden Hazard. De Belg van Chelsea werd al in verband gebracht met topclubs als Paris Saint-Germain en Real Madrid. Hazard zelf zorgt nu echter voor een opmerkelijke wending.

Een vertrek in de zomer leek waarschijnlijk, maar volgens The Daily Mail is de situatie compleet veranderd. De Britse boulevardkrant meldt dat Hazard heeft besloten om bij Chelsea te blijven. Insiders binnen de Londense club zouden hebben bevestigd dat de aanvaller met '100 procent zekerheid' ook volgend seizoen voor The Blues speelt. Hazard zou graag willen werken met Antonio Conte, die vanaf volgend seizoen trainer is bij Chelsea.

Hazard maakt een moeilijk seizoen door bij Chelsea. Vorig jaar speelde hij een hoofdrol bij het behalen van de titel en won hij de PFA Player of the Year Award, voor beste speler in de Premier League. Maar dit seizoen scoorde Hazard slechts drie keer in de competitie, al was hij maandag wel op prachtige wijze trefzeker tegen Tottenham Hotspur (2-2). Door die goal kroonde Leicester City zich tot kampioen van Engeland.