'Liverpool wil vertrek buitenspeler voor zijn en richt pijlen alvast op Ajax'

'Liverpool wil vertrek buitenspeler voor zijn en richt pijlen alvast op Ajax'

05-05-2016 11:58
15

Anwar El Ghazi staat wel degelijk hoog op het transferlijstje van Liverpool. Volgens Football Insider hoopt de formatie van manager Jürgen Klopp de Ajacied vast te leggen om een eventueel vertrek van Jordon Ibe op te vangen.

The Reds hebben geen idee wat de vleugelaanvaller met zijn carrière gaat doen en om een eventueel vertrek voor te zijn, willen ze alvast versterking binnenhalen. Die aanvallende versterking moet El Ghazi worden. Liverpool is momenteel bezig met het voorbereiden van een bod, dat binnenkort aan Marc Overmars gepresenteerd moet gaan worden.

Het is de vraag of de geruchten serieus genomen moeten worden. De Telegraaf wist eind vorige maand te melden dat El Ghazi weliswaar op veel lijstjes staat, maar dat geen enkele club contact had gelegd met Amsterdam. Naast Liverpool zouden overigens ook Internazionale en AC Milan de 21-jarige aanvaller op de voet volgen.

El Ghazi ontbrak afgelopen weekend tegen FC Twente (4-0) door een liesblessure, maar is inmiddels weer fit. De tweevoudig Oranje-international begon ijzersterk aan het seizoen, maar blessures wierpen hem terug. De laatste weken moest hij onder anderen Lasse Schöne voor zich dulden.