Janssen na Ajax en Feyenoord ook niet naar PSV: Hij wordt heel duur

Janssen na Ajax en Feyenoord ook niet naar PSV: "Hij wordt heel duur"

05-05-2016 17:01
49

Marcel Brands staat weer voor een drukke transferzomer in Eindhoven. Vincent Janssen en Marco van Ginkel zijn twee spelers die de technisch manager van PSV bezighouden.

Janssen maakt vooral in de tweede seizoenshelft grote indruk in de spits van AZ. Dat levert hem de belangstelling van een groot aantal clubs op, waaronder - naast Ajax en Feyenoord - PSV. Brands lijkt echter niet serieus in de markt voor de tweevoudig Oranje-international.

"Nou, laat ik zo zeggen: als we zoeken naar een nieuwe speler zoeken we altijd eerst naar een Nederlandse oplossing", vertelt hij aan PSV TV. "Aan de andere kant: met Luuk (de Jong, red) en Jürgen (Locadia, red) hebben we twee fantastische spitsen in huis. Ik ben ook bang dat Vincent een hele dure optie zal worden. Ik koester wat we bij PSV met Luuk en Jürgen hebben."

Van Ginkel
Brands zou daarnaast wél bezig zijn met de toekomst van Marco van Ginkel. De middenvelder wordt sinds de winter door PSV gehuurd van Chelsea. "Ik wil niets liever dan Marco hier houden, laat dat duidelijk zijn. Hij heeft in de korte periode die hij bij ons is bewezen een échte versterking te zijn. Buiten dat is het een fantastische jongen om in je groep te hebben."

Meer: Vincent Janssen #2 VP Award 2016