PSV maakte belangrijke Van Ginkel-afspraak: Konden geen optie krijgen

PSV maakte belangrijke Van Ginkel-afspraak: "Konden geen optie krijgen"

05-05-2016 18:00
30

PSV maakt nog een kleine kans op de titel, maar kijkt stiekem ook al een beetje verder. Technisch manager Marcel Brands is bezig met zijn selectie voor aankomend seizoen en laat zich uit over de situatie van zowel Marco van Ginkel als Adam Maher.

De Eindhovenaren hopen Chelsea-huurling Van Ginkel langer te binden. "We konden geen optie op hem krijgen, maar hebben wel het eerste recht als er een andere club voor hem komt. Het belangrijkste is wat Marco zelf wil, of hij daarvoor openstaat. Hij heeft het op dit moment uitstekend naar zijn zin bij PSV", zegt Brands tegenover PSV TV.

"Dat is ook het eerste wapenfeit dat we kunnen neerleggen bij Chelsea. En dan zullen we met Chelsea aan de slag moeten over hoe zij erin staan", weet de technische man van PSV. Is de gespreksfase al aangebroken? "Nee, nog niet. Dat zullen we na dit seizoen opstarten."

Toekomstperspectief Maher
Brands gaat namens PSV na dit seizoen ook met Maher om de tafel. "We hebben met hem afgesproken om na het seizoen te gaan zitten om te zien wat zijn toekomstperspectief bij PSV of elders is", besluit Brands.