'NAC pakt door met opvolger Ten Rouwelaar en kan viertal gratis overnemen'

'NAC pakt door met opvolger Ten Rouwelaar en kan viertal gratis overnemen'

06-05-2016 08:12
7

NAC Breda heeft een opvolger voor Jelle ten Rouwelaar in het vizier. De geroutineerde doelman houdt het na dit seizoen voor gezien en wordt mogelijk opgevolgd door Wouter van der Steen van Helmond Sport.

De keeper van de provinciegenoot is na dit seizoen transfervrij en volgens BN DeStem heeft er inmiddels een eerste gesprek plaatsgevonden. Technisch directeur Hans Smulders van NAC ging om tafel met Van der Steen, die als serieuze kandidaat geldt bij NAC. Maar hij is niet de enige goalie die in beeld is, want NAC ziet het ook zitten in een keeper van Manchester City.

De Bredanaars hebben een samenwerkingsverband met City en plukken daar mogelijk de vruchten van. NAC hoopt namelijk op de twintigjarige Angus Gunn. Hij staat tot medio 2020 op de loonlijst bij The Citizens en is steevast eerste keus in het beloftenteam. NAC mag in de komende vijf jaren vier spelers van dat team gratis lenen. Ook Ian Lawlor staat op de lijst, hij is eveneens doelman.

NAC gaat niet verder met reservedoelman Andries Noppert en derde doelman Sven van der Maaten kan wel rekenen op een contractaanbieding.