'Vilhena laat Milan schrikken en onderhandelt serieus met grote rivaal'

'Vilhena laat Milan schrikken en onderhandelt serieus met grote rivaal'

06-05-2016 10:22
19

Een transfer van Tonny Vilhena naar de Italiaanse Serie A is sinds deze week een stuk waarschijnlijker. AC Milan en Internazionale vechten om de transfervrije Feyenoord-middenvelder.

Vilhena werd deze week op vliegveld Malpensa gesignaleerd door een oplettende Feyenoord-fan, naar verluidt voor onderhandelingen met Milan. De club van voorzitter Silvio Berlusconi schijnt echter geschrokken te zijn van de salariseisen van de 21-jarige Vilhena.

Wedden

Meer odds

Internazionale wil daar nu op inspelen, meldt La Gazzetta dello Sport. De nummer vier van de Serie A zou dinsdag zelfs hebben gesproken met Vilhena, samen met zaakwaarnemer en vader Toy, en heeft inmiddels ook de beste papieren. Technisch directeur Piero Ausilio was volgens de Italiaanse krant aanwezig bij het gesprek.

Op de achtergrond houden Fiorentina en Sevilla de situatie in de gaten, maar de twee clubs hebben geen plannen om op korte termijn in actie te komen. Vilhena zou niet de eerste speler zijn die de overstap maakt van Feyenoord naar Internazionale. Het meest recente voorbeeld is Luc Castaignos, die flopte.