Dit was de ochtend: Engelse interesse Janssen, Ribéry voorkomt handgemeen

Dit was de ochtend: Engelse interesse Janssen, Ribéry voorkomt handgemeen

06-05-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Janssen krijgt serieuze optie uit Engelse top
Vincent Janssen beleeft in dienst van AZ een bijzonder debuutseizoen op het hoogste niveau en dat is ook in Engeland opgevallen. Eerder bleek al dat Ajax, PSV en Feyenoord zijn afgehaakt. De Eredivisie-topscorer kan op serieuze interesse rekenen uit de Engelse top. (The Telegraph)

NAC pakt door met opvolger Ten Rouwelaar
NAC Breda heeft een opvolger voor Jelle ten Rouwelaar in het vizier. De geroutineerde doelman houdt het na dit seizoen voor gezien en wordt mogelijk opgevolgd door Wouter van der Steen van Helmond Sport. Tevens kan de club vier spelers van het beloftenelftal van Manchester City lenen. (BN DeStem)

'Als ik doorga, sluit ik niet uit dat ik later wil verlengen'
Frank de Boer verwacht Ajax op korte termijn duidelijkheid te kunnen geven over zijn toekomstplannen. De keuzeheer ligt nog tot 2017 onder contract in Amsterdam, maar sluit een vertrek niet uit. De Boer en de clubleiding gaan na het seizoen zo snel mogelijk om tafel. (Algemeen Dagblad)

Ribery voorkomt handgemeen
De koek is op bij Bayern München. Na de Champions League-uitschakeling in Madrid zou Pep Guardiola zich zéér impopulair hebben gemaakt door uit te halen naar de medische staf. Het was niet de eerste keer dat Guardiola botste met de fysio's. (BILD)

Vilhena laat Milan schrikken
Een transfer van Tonny Vilhena naar de Italiaanse Serie A is sinds deze week een stuk waarschijnlijker. AC Milan en Internazionale vechten om de transfervrije Feyenoord-middenvelder. Vilhena kan op interesse van nog twee grote clubs rekenen, naast de interesse uit Milaan. (La Gazzetta dello Sport)