Duitse club serieus voor Vilhena en aparte reden Milaan-bezoek: 'Voor schoenen'

Duitse club serieus voor Vilhena en aparte reden Milaan-bezoek: 'Voor schoenen'

06-05-2016 18:36
7

Tonny Vilhena was niet in Milaan om te onderhandelen over een transfer. Dat stelt Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam in FC Rijnmond. AC Milan en Internazionale zouden interesse hebben in de Feyenoord-middenvelder.

Vilhena zorgde voor speculaties, doordat hij in Milaan was. "Hij was daar om schoenen te kopen", geeft Krabbendam nu op als reden. "Als clubs interesse hebben komen ze hier wel naartoe. Zo is onder andere Hamburger SV naar Rotterdam gekomen", luidt een volgende onthulling van de Feyenoord-watcher.

Giovanni van Bronckhorst, trainer van Feyenoord, denkt dat er misschien een doorbraak is en hij Vilhena alsnog kan vastleggen. Vilhena neemt naar verluidt ook een aanbod van Feyenoord serieus. Hij zou acht ton kunnen krijgen. "Maar het gaat hem ook om de timing van het aanbod. Waarom komt Feyenoord nu met dat contract en niet vorig jaar al?", vraagt Krabbendam zich af.

Vilhena is Van Bronckhorst echter wel dankbaar voor de kansen die hij van de coach kreeg, zo stelt de journalist. "Dat is hij niet vergeten, dat hij de kans kreeg zich te onderscheiden, ondanks het feit dat hij een aflopend contract heeft. De deur staat op een kier."