F-Side komt met fel statement over eventuele opvolger De Boer: 'Wij zeggen nee'

F-Side komt met fel statement over eventuele opvolger De Boer: 'Wij zeggen nee'

12-05-2016 15:19
58

Peter Bosz heeft naar verluidt de beste papieren om Frank de Boer op te volgen bij Ajax. De 52-jarige trainer van Maccabi Tel Aviv heeft volgens diverse media al gesprekken gevoerd met Marc Overmars. De F-Side van de Amsterdamse club wil van een eventuele aanstelling van Bosz echter niets weten.

Op de Facebook-pagina van de harde kern is een afbeelding te vinden die perfect illustreert wat er van een eventuel komst van Bosz gevonden wordt. 'Wij zeggen nee, tegen Peter B!!!', luidt de tekst in de afbeelding. De reden hiervoor lijkt simpel: Bosz heeft zowel als speler als technisch directeur een verleden bij aartsrivaal Feyenoord.

Bosz was in Nederland als trainer onder meer werkzaam bij Heracles Almelo en Vitesse. Met de Arnhemse club presteerde de oefenmeester uitstekend. Vitesse kreeg met name veel complimenten over het verzorgde voetbal dat werd gespeeld. Toen Bosz in januari 2016 vertrok uit Arnhem, stond Vitesse op de vijfde plaats. Uiteindelijk eindigde de club op de negende positie op de ranglijst.