'Robben heeft mogelijk laatste wedstrijd al gespeeld voor Bayern München'

'Robben heeft mogelijk laatste wedstrijd al gespeeld voor Bayern München'

12-05-2016 23:18
23

Arjen Robben heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd al gespeeld voor Bayern München. Duitse en Turkse media linken de geblesseerde Oranje-international aan een transfer naar Besiktas.

Wesley Sneijder speelt bij Galatasaray, Robin van Persie staat in de spits bij Fenerbahçe en de kans bestaat dat ook Robben in Istanbul belandt. Althans, als we de boulevardmedia in Duitsland en Turkije mogen geloven. Het schijnt dat de onderhandelingen tussen Besiktas en Robben al gaande zijn.

De Turkse koploper werd vorig jaar rond deze tijd ook in verband gebracht met de komst van de Nederlandse aanvaller, maar destijds bleef het bij geruchten. Directeur Erdal Torunogullari zou onlangs wel hebben aangeklopt bij vader en zaakwaarnemer Hans Robben, waarna er een eerste aanbod zou zijn gedaan. Het is niet bekend hoe daarop is gereageerd vanuit het kamp-Robben.

Robben is bezig aan een frustrerend seizoen in dienst van Bayern München, waar zijn contract medio 2017 afloopt. Het is de vraag wat voor plannen trainer Carlo Ancelotti, die Pep Guardiola in de zomer opvolgt, met hem heeft. De aanvaller kampt nu nog met een blessure en het is afwachten of hij dit seizoen nog in actie kan komen.