Misschien gaat De Boer binnenkort wel naar Barcelona of Manchester United

"Misschien gaat De Boer binnenkort wel naar Barcelona of Manchester United"

13-05-2016 12:35
22

Het aangekondigde vertrek van Frank de Boer laat Sjaak Swart niet onberoerd. Mister Ajax vindt het 'ontzettend jammer' dat de Ajax-trainer vertrekt uit Amsterdam.

"Zo'n 'toffige' jongen kan gelukkig via de voordeur vertrekken. Hij is een Ajax-icoon en heeft net als ik een lange loopbaan in Amsterdam gehad. Dan is het jammer dat zo iemand vertrekt. Maar Hij heeft alles eruit gehaald wat erin zat en heeft geweldige prestaties neergezet", vertelt Swart aan Bureau Sport. "Of hij dit nog even heeft overlegd met mij? Nee, daar hij heeft zijn broer en een zaakwaarnemer voor."

Swart denkt dat De Boer toe is aan het grote werk. "Frank is ook een jongen die het hoogste wil halen en echt voor de top gaat. Misschien gaat hij binnenkort wel naar Barcelona of Manchester United. Dat kan hij zeker aan. Of dat nu al aan de orde is? Dat weet ik niet, ik had eigenlijk gedacht dat hij nog een jaartje zou blijven. Maar ja, ik had ook op het kampioenschap gerekend natuurlijk, dat is ook een beetje anders gelopen."