Engelse tabloid: De Boer pakt door en voert eerste gesprek met kanshebber

Engelse tabloid: De Boer pakt door en voert eerste gesprek met kanshebber

14-05-2016 09:45
8

In de Engelse tabloid The Daily Mail wordt zaterdag melding gemaakt van het feit dat Frank de Boer een eerste gesprek achter de rug heeft met Everton. De boulevardkrant meldt dat Everton de beste papieren lijkt te hebben om De Boer als hoofdcoach aan te nemen.

De 45-jarige oefenmeester stopte na vijfenhalf jaar als trainer bij Ajax en is zich nu aan het beraden over zijn toekomst. De Boer sprak zelfs al met de club uit de Premier League, op vrijdag, zo meldt de tabloid. Het is de vraag of de berichtgeving betrouwbaar is, aangezien de boulevardkranten vaker met geruchten strooien.

Wedden

Meer odds

Feit is dat de naam van De Boer al vaker aan Everton is gekoppeld in de voorbije periode. De vier landstitels hebben de club uit Liverpool overtuigd om De Boer als opvolger van de ontslagen Roberto Martinez aan te stellen. Guido Albers, zaakwaarnemer van De Boer, schijnt bij het gesprek aanwezig te zijn geweest. Nog voordat bekend werd dat De Boer zou stoppen bij Ajax, noemde Albers de naam van Everton al. Het is onduidelijk of het opstappen van De Boer invloed heeft gehad op het (versnelde) ontslag van Martinez.