'Scouts van Heerenveen, AZ en NEC op de tribune bij Almere City-Willem II'

'Scouts van Heerenveen, AZ en NEC op de tribune bij Almere City-Willem II'

14-05-2016 11:00
3

Scouts van onder meer sc Heerenveen, NEC en AZ zaten vrijdagavond op de tribune bij het play-offduel tussen Almere City en Willem II. Voetbal International meldt dat. 

Het voetbalweekblad meldt niet welke spelers werden bekeken door de clubs uit de Eredivisie. Almere City presteerde de laatste maanden uitstekend in de Jupiler League. Mogelijk hebben enkele basiskrachten van de Jupiler League-formatie zich in de kijker gespeeld.

Willem II-trainer Jurgen Streppel staat komend seizoen aan het roer bij Heerenveen. Fansite FeanOnline denkt dat de Friese club wellicht aast op Willem II-spelers die bij degradatie voor een appel en een ei kunnen vertrekken. De naam van aanvaller Bruno Andrade zingt al enige tijd rond in het Abe Lenstra Stadion. Streppel werkte ook bij Helmond Sport samen met de Braziliaan. 

Willem II won vrijdagavond overigens met 1-0 in Flevoland. Maandagmiddag staat in Tilburg de return op het programma. Halen de Tricolores de finale van de play-offs, dan wacht in de eindstrijd FC Eindhoven of aartsrivaal NAC Breda.