'Nieuwsgierige Koeman gaat luisteren naar plannen van multimiljardair'

'Nieuwsgierige Koeman gaat luisteren naar plannen van multimiljardair'

15-05-2016 11:42
5

Ronald Koeman is wel degelijk geïnteresseerd in de plannen van de steenrijke Everton-eigenaar Farhad Moshiri. Boulevardkrant The Daily Mail schrijft dat zondag. Diverse media meldden de afgelopen dagen dat de Nederlandse manager van Southampton geen interesse zou hebben in de vacature in Liverpool. 

Die verhalen blijken dus niet helemaal te kloppen. Moshiri wil de komende jaren honderden miljoenen euro's in Everton pompen. De Brits-Iraanse zakenman droomt van plaatsing voor de Champions League met The Toffees en dergelijke ambities kunnen Koeman wellicht over de streep trekkenBij Southampton heeft de oud-trainer van onder meer Ajax, Feyenoord en PSV nog een contract voor één jaar. 

Koeman is overigens niet de enige kandidaat bij Everton, dat eerder deze week Roberto Martinez op straat zette. Zoals bekend is ook Frank de Boer in beeld bij de nummer twaalf van de Premier League. David Moyes heeft inmiddels laten blijken dat hij graag wil terug keren op Goodison Park. De Schotse oefenmeester had tussen 2002 en 2013 ook al de leiding bij Everton. Daarna volgden mislukte avonturen bij Manchester United en Real Sociedad.