Zorgen voor De Graafschap richting cruciaal duel: Zou goede optie kunnen zijn

Zorgen voor De Graafschap richting cruciaal duel: "Zou goede optie kunnen zijn"

15-05-2016 22:03
1

De returnwedstrijd tussen De Graafschap en MVV Maastricht staat komende maandag op het programma. Het is echter nog maar de vraag of de Achterhoekers in dit cruciale duel kunnen beschikken over spits Vincent Vermeij.

De aanvaller is namelijk niet honderd procent fit in aanloop naar de wedstrijd tegen de Limburgers. In het heenduel (0-1 voor De Graafschap) viel Vermeij geblesseerd uit. "Het gaat beter dan ik had gedacht", zo opent de spits positief in gesprek met Omroep Gelderland. "Beter dan toen ik eruit ging tegen MVV. Ik heb last van mijn lies en mijn bovenbeen. Daar heb ik al een tijdje last van. Nu is het weer teruggekomen en dat voelt niet lekker."

Ondanks de kwetsuurtjes hoopt Vermeij alsnog belangrijk te zijn in het duel met MVV. "Misschien kan ik invallen. Dat zou een goede optie kunnen zijn, maar ik kan me er nog niet volledig over uitlaten, omdat ik er eerst met de trainer over moet spreken." Als invaller was Vemeij vorig jaar overigens de grote man bij de Superboeren in de playoffs om promotie/degradatie, dus wie weet is zo'n zelfde soort rol dit seizoen wederom voor hem weggelegd.

"Ja, dat zijn wel mijn wedstrijden. Echt zonde dat ik nu minuten moet missen. Maar vorig jaar begon ik ook op de bank en toen scoorde ik toch belangrijke goals. Misschien houdt het me wel scherp en ga ik nu weer scoren. Dan zit je nu ook te denken of je het risico wel moet nemen. We praten nu al over de finale. Maar we moeten die eerst zien te bereiken. We hadden in Maastricht toch moeite met MVV, daar was het ver onder de maat", zo besluit de spits.