Zlatan krijgt tribune van 'vergeetachtig' en dankbaar Paris Saint-Germain

Zlatan krijgt tribune van 'vergeetachtig' en dankbaar Paris Saint-Germain

16-05-2016 13:28
8

Zlatan Ibrahimovic gaat eruit met een knal bij Paris Saint-Germain. De leiding van de Franse kampioen schermt met het idee een tribune naar de Zweed te noemen.

Dat laat clubpresident Nasser al-Khelaifi maandag weten in gesprek met het Zweedse SVT. Ibrahimovic maakte vrijdag bekend dat hij aan het einde van het seizoen vertrekt uit Parijs en speelde zaterdagavond zijn laatste competitiewedstrijd (4-0 zege op FC Nantes, twee goals van Ibrahimovic).

De 34-jarige Zweed vertrekt in elk geval niet met de stille trom bij PSG, laat al-Khelaifi weten. "We doen er alles aan om hem onze laatste eer te bewijzen. Dat hebben we denk ik wel laten zien", aldus al-Khelaifi, die wijst op het grootse afscheid van Ibrahimovic zaterdagavond.

"We zijn alleen één ding vergeten", vervolgt de president. "In mijn speech heb ik niet gezegd dat we één van de tribunes naar Ibrahimovic gaan vernoemen. Dat gaan we doen. Ik hoop dat we voldoende voor hem gedaan hebben, al verdient een levende legende als hij altijd meer. Mijn hart huilt een beetje door het vertrek van Ibra. Maar hij heeft gezegd dat hij terugkomt als zijn loopbaan erop zit."