Ongeloof over uitschakeling in play-offs: 'Over twee wedstrijden waren wij beter'

Ongeloof over uitschakeling in play-offs: 'Over twee wedstrijden waren wij beter'

16-05-2016 15:57
7

MVV Maastricht is er maandagmiddag niet in geslaagd de finales van de play-offs om promotie/degradatie te halen. Op bezoek gingen de Limburgers bij De Graafschap met 2-1 onderuit, waardoor MVV ook volgend jaar weer veroordeeld is tot het spelen van Jupiler League-voetbal. Dit tot grote frustratie van Stef Peeters.

De middenvelder van MVV baalde na afloop tegenover de camera's van FOX Sports als een stekker van de nederlaag, die in zijn ogen onnodig was. "Dit doet pijn. Ik denk dat wij over twee wedstrijden de betere waren, qua spel", zo laat hij optekenen. "We hebben ook wat pech gehad, maar we mogen wel trots zijn dat we het met een club als MVV De Graafschap zo lastig hebben gemaakt."

Eerder deze week verloor MVV in eigen huis van de club uit Doetinchem met 0-1, waardoor een overwinning zondag noodzakelijk was om de finales alsnog te bereiken. De Limburgers kwamen nog vroeg op een 0-1 voorsprong via Pieter Nys, maar via Kristopher Vida en Karim Tarfi kwamen De Superboeren alsnog als winnaar uit de strijd. "We hebben onszelf tekort gedaan. Dat mogen we zeker concluderen", zo besluit de zichtbaar teleurgestelde Belg.