Pikante Brabantse finale lonkt: Nu doorstomen naar de Eredivisie

Pikante Brabantse finale lonkt: "Nu doorstomen naar de Eredivisie"

16-05-2016 17:12
17

NAC Breda plaatste zich maandag ten koste van FC Eindhoven voor de finale van de play-offs. Sjoerd Ars, maker van de tweede Bredase goal, is ervan overtuigd dat zijn ploeg ook de finale kan overleven en een terugkeer naar de Eredivisie zal realiseren.

De druk op NAC was voorafgaand aan het duel enorm, want het heenduel in Eindhoven was met 1-0 verloren gegaan. "We wilden volle bak gaan vandaag. Een compliment aan het elftal hoe we het na vrijdag vandaag hebben laten zien", aldus Ars in gesprek met FOX Sports. "We moeten als elftal iedere wedstrijd alles geven. Als we dat doen net als vandaag, kunnen we het iedere tegenstander lastig maken."

Wedden

Meer odds

Nu NAC door is naar de finale, lonkt een finale tegen aartsrivaal Willem II. Ars heeft niet per se een voorkeur voor een clash met de Tilburgers. "We willen nu doorstomen naar de Eredivisie. We hebben geen voorkeur voor een tegenstander", besluit de spits, die vorig seizoen al met NEC promoveerde naar de Eredivisie, maar toen voor een avontuur bij NAC koos.