GAE-speler haalt gram: 'Mijn moeder is… Laten we het maar niet gaan herhalen'

GAE-speler haalt gram: 'Mijn moeder is… Laten we het maar niet gaan herhalen'

16-05-2016 17:50
2

Randy Wolters zorgde er maandag hoogstpersoonlijk voor dat VVV-Venlo geen uitzicht meer had op een finaleplaats in de play-offs om promotie/degradatie (2-2). Voor de speler van Go Ahead Eagles was het een persoonlijke revanche.

Vorige week, na het eerste duel met VVV, kreeg Wolters veel kritiek te verwerken. "Ik wil niet het interview van Bryan Smeets nadoen", doelde de aanvaller in gesprek met FOX Sports op het opzienbarende interview met de De Graafschap-speler van vorige week. "Maar als je ziet hoe op social media over mij werd geschreven. Mijn moeder is… Ja, laten we het maar niet gaan herhalen."

"Allemaal vanwege een duel van vrijdag met Danny Post, een van mijn beste vrienden", vervolgt Wolters. "Zes weken geleden was hij met zijn vrouw en kind nog bij mij. Als je dan ziet wat voor reacties ik krijg." Dat Wolters de 2-2 voor zijn rekening nam, gaf hem dan ook een lekker gevoel. "Ik heb me niet gek laten maken. Het is fijn dat ik het doorslaggevende doelpunt heb gemaakt. Ik ben een jongen met het hart op de tong. Des te mooier dat ik zo kan reageren."