'Gefrustreerde De Gea stelt keiharde Van Gaal-eis; 50 miljoen is voldoende'

'Gefrustreerde De Gea stelt keiharde Van Gaal-eis; 50 miljoen is voldoende'

17-05-2016 10:35
6

Een nieuwe transferperiode breekt aan en dan verschijnen er automatisch nieuwe transfergeruchten over David de Gea. De doelman van Manchester United was vorig jaar dichtbij een overstap naar Real Madrid en kan dit jaar weer voor vuurwerk zorgen.

In The Daily Mail verscheen dinsdagochtend het bericht dat De Gea wil vertrekken bij United als Louis van Gaal aanblijft als manager. Hij wil graag een transfer naar Real forceren en zou gefrustreerd zijn onder Van Gaal. Bijna tegelijkertijd kopt het Spaanse medium AS dat De Gea zit te wachten op actie van Real. De Madrilenen kunnen De Gea oppikken voor vijftig miljoen euro als zij voor 15 juni handelen.

Naar verluidt staat die som als gelimiteerde transfersom in het contract van De Gea, die aan het begin van afgelopen seizoen een nieuwe verbintenis signeerde. Dat gebeurde nadat zijn transfer naar Real afketste. The Telegraph meldt overigens weer dat het een verzinsel is dat De Gea een afkoopsom in zijn contract heeft staan. Die krant stelt wel dat De Gea weg wil als Van Gaal blijft. Als José Mourinho komt, draait De Gea 180 graden.