Ajax-huurling noemt bindende voorwaarde bij terugkeer: 'Ik wil spelen'

Ajax-huurling noemt bindende voorwaarde bij terugkeer: 'Ik wil spelen'

17-05-2016 20:03
12

Lucas Andersen leidde Willem II met drie doelpunten langs Almere City FC en is met de Tilburgers zodoende een stap dichterbij handhaving. De vleugelspeler speelt op huurbasis in het Koning Willem II-stadion en is eigendom van Ajax. Hij hoopt deze zomer terug te keren in Amsterdam.

"Maar ik wil wel spelen", noemt de Deen een bindende voorwaarde. In Tilburg heeft Andersen een seizoen lang kunnen voetballen en dat smaakt naar meer. Wel weet hij dat het niet altijd zo soepel is gegaan als maandagavond, toen hij naast die drie doelpunten ook nog eens een assist leverde.

Wedden

Meer odds

"Ik heb een mindere periode achter de rug. Nu komt de vorm weer. Het is lekker voor het vertrouwen dat je dan drie doelpunten maakt en nog een assist geeft. De ploeg zal ook wel moed putten uit de derde zege op rij", geeft Andersen aan in het Branbants Dagblad.

Met Willem II treft de aanvaller nu NAC. Tegen de rivaal en buurman uit Breda zullen de Tilburgers hun Eredivisie-abonnement proberen te verlengen. Andersen heeft er alvast veel vertrouwen in. "Als we ons spelletje goed uitvoeren, hoeven we voor niemand bang te zijn."