Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij Feyenoord

Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij Feyenoord

19-05-2016 10:30
7

Het seizoen zit erop en alle clubs hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die een aflopend contract hebben. Vandaag de beurt aan de selectie van Feyenoord. Onderstaand de transfervrije spelers van de Rotterdammers.

Dirk Kuyt
Zoals de vlag er nu bij hangt, is Dirk Kuyt straks transfervrij. Lang leek contractverlenging een kwestie van tijd, maar ineens waren er deze week de berichten over flinke belangstelling voor de 35-jarige aanvaller. Onder andere een Amerikaans avontuur lonkt. Het zou zomaar kunnen dat Kuyt straks alsnog transfervrij de Kuip uitloopt.

Tonny Vilhena
Hoe anders is de situatie van Tonny Vilhena (21). Iedereen hield rekening mee met een transfervrij vertrek van de 21-jarige middenvelder. Maar voor Feyenoord is er hoop op een langer verblijf van Vilhena in Rotterdam. Giovanni van Bronckhorst is in een ultieme poging met het jeugdproduct om tafel gaan zitten. Slaagt die poging niet, dan wandelt Vilhena transfervrij de deur uit.

Jong Feyenoord
Marlon Slabbekoorn
Elf jaar lang zat Marlon Slabbekoorn (19) bij Feyenoord, maar de jeugdspeler redt het niet op in Rotterdam. Het contract van de speler van Feyenoord A1, die meerdere keren in actie kwam voor Jong Feyenoord, wordt niet verlengd. Hij moet op zoek naar een nieuwe club.

Bekijk hier de spelers die transfervrij zijn op te halen bij:

PSV
Ajax
AZ