Onzeker Cambuur presenteert eerste aanwinst: 'Heeft actie en goede voorzet'

Onzeker Cambuur presenteert eerste aanwinst: 'Heeft actie en goede voorzet'

18-05-2016 18:10
3

Tussen al het FC Twente-geweld door heeft SC Cambuur de eerste aanwinst voor komend seizoen gepresenteerd. Raymond Gyasi komt transfervrij over van AZ. De 21-jarige vleugelaanvaller heeft voor twee jaar getekend. 

"Raymond is een speler met een actie en een goede voorzet. Hij heeft zich al bewezen op Jupiler League-niveau en gezien zijn leeftijd is er ruimte om nog beter te worden", laat Cambuur-directeur Henry van der Vegt weten op het digitale thuis van de nummer achttien van de Eredivisie.  

Gyasi werd dit seizoen door Roda verhuurd aan Emmen. Huidig Cambuur-trainer Marcel Keizer werkte in de Jupiler League samen met de dribbelaar. "Allereerst is Raymond een versterking voor elke club in de Jupiler League, maar ook wat karakter en bereidheid om beter te willen worden zit het goed. Dat zijn de type spelers die we er graag bij hebben", laat Keizer weten. 

Omdat de KNVB van plan is om Twente te laten degraderen naar de Jupiler League, zijn er momenteel veel vraagtekens bij Cambuur. Mocht zowel Willem II als De Graafschap de nacompetitie overleven, dan zal SC Cambuur zich alsnog handhaven in de Eredivisie.