'Lazio is overtuigd door Milik en wacht op Engels bod van vijftien miljoen'

'Lazio is overtuigd door Milik en wacht op Engels bod van vijftien miljoen'

19-05-2016 11:49
3

Het Italiaanse SS Lazio is druk aan het schuiven voor komende transferperiode. De Italianen hebben interesse in Ajacied Arek Milik en willen zo snel als mogelijk actie ondernemen om de Pool naar Italië te halen.

Volgens de Italiaanse krant Il Tempo is het voor de Romeinse club duidelijk: Milik moet naar Stadio Olimpico komen. De Ajax-spits moet de vervanger van Filip Djordjevic worden, die op zijn beurt begeerd wordt door het naar de Premier League gepromoveerde Middlesbrough. De Engelsen hebben vijftien miljoen over voor Djordjevic, waarna Lazio kan doorpakken.

Volgens De Telegraaf meldde Lazio zich eerder al in Amsterdam om de interesse in Milik kenbaar te maken. De Italiaanse club, waar ook oud-Ajacied Ricardo Kishna onder contract staat, heeft echter stevige concurrentie. Onder meer de Engelse kampioen Leicester City is ook gecharmeerd van Milik.

Duidelijk is dat Ajax met Milik goud in handen heeft. De spits maakte dit seizoen 21 doelpunten in de Eredivisie en komt komende zomer ook nog met Polen uit op het EK. Bij Lazio verandert deze zomer veel in de aanval omdat Miroslav Klose het voor gezien houdt en de huurperiode van Alessandro Matri afloopt. Over Djordjevic, die slechts drie keer scoorde in 26 optredens, is men niet tevreden.

Lees ookAls ik Overmars was, zou ik met Milik niet eens op het EK wachten