'Ajax kan 25 miljoen opstrijken bij transfer van welwillende Klaassen'

'Ajax kan 25 miljoen opstrijken bij transfer van welwillende Klaassen'

20-05-2016 07:17
30

Het Italiaanse Napoli is Davy Klaassen nog steeds niet vergeten. De topclub wil ver gaan voor de Ajax-middenvelder, zo meldt Sky Sport Italia. Klaassen wordt gezien als ideale schakel - de missing link - om het gat tussen Napoli en alleenheerser Juventus te dichten.

In de voorbije jaren liep Napoli namelijk constant achter de feiten aan, omdat De Oude Dame te sterk bleek in competitieverband. Aankomend seizoen wil Napoli volgens het medium door Klaassen te halen een serieuze gooi doen naar de titel. Sky stelt dat Klaassen zelf ook wel oren heeft naar Napoli, de Serie A én de Champions League. De Italianen spelen namelijk in het kampioenenbal.

Het gerucht gaat nu dat Napoli en Ajax nog in onderhandeling zijn over de transfersom van naar verluidt 25 miljoen euro. Het kan ook neerkomen op achttien miljoen euro plus aanvullende bonussen. De 23-jarige Klaassen moet wel rekening houden met geduchte concurrentie bij Napoli, aangezien het middenveld met Marek Hamsik, Jorginho en Allan als beste van de Serie A wordt beschouwd.

Klaassen liet zelf eerder weten dat hij niet wil verkassen naar Napoli. "Dat ga ik zeker niet. Laat ik het zo zeggen: ik wil blijven", vertelde Klaassen. "Je weet uiteindelijk nooit wat er gebeurt. Ik kan wel ruzie krijgen met de club, bijvoorbeeld. Dat ligt zeker niet voor de hand, maar met honderd procent zekerheid zeggen dat je blijft, kan niet."