'El Azzouzi heeft boodschap voor leiding FC Twente na doodvonnis'

'El Azzouzi heeft boodschap voor leiding FC Twente na doodvonnis'

20-05-2016 08:06
8

Ook Zakaria El Azzouzi is slachtoffer van de malaise bij FC Twente. De aanvaller werd door Ajax in de tweede seizoenshelft gestald bij de club uit Enschede, maar de huurling wil niet eeuwig blijven wachten tot duidelijk is waar Twente komend seizoen terechtkomt.

Volgens De Telegraaf wil Twente langer door met El Azzouzi, maar de huurling lijkt er niets voor te voelen om op Jupiler League-niveau te voetballen. Een terugkeer naar Ajax behoort tot de mogelijkheden, maar dan komt El Azzouzi weer in Jong Ajax terecht. Daar is de concurrentie om de spitspositie moordend. De aanvaller heeft in Amsterdam nog een contract tot 2020.

Het is voor Twente nog maar zeer de vraag of het, indien de club Jupiler League-voetbal gaat spelen, belangrijke spelers kan behouden. Hakim Ziyech lijkt sowieso al te vertrekken en ook Felipe Gutierrez zet zijn zinnen op een transfer. De club uit Enschede is overigens al in beroep gegaan tegen het voorstel van de KNVB om een stapje terug te doen naar de Jupiler League.