Ajax komt op adem: Ik denk dat het wel goed was voor ons, even uit de luwte

Ajax komt op adem: "Ik denk dat het wel goed was voor ons, even uit de luwte"

20-05-2016 15:34
3

Mitchell Dijks sluit deze week het seizoen af met Ajax in China. De vriendschappelijke wedstrijd tegen Liaoning Whowin FC werd met een 0-2 zege afgesloten, waarbij de linksback het laatste half uur mocht meedoen.

"Ik denk dat het wel goed was voor ons, even uit de luwte", begint Dijks in gesprek met Ajax TV. "De koppies weer even bij elkaar steken, ik denk dat we dat goed hebben opgepakt. Ik denk ook wel dat het goed was om even weg te gaan. Voor mijzelf was het ook goed. Ik heb veel getraind en gerevalideerd van mijn blessure, gelukkig kon ik nog een half uurtje meepakken."

Wedden

Meer odds

Het was voor Frank de Boer het laatste duel als trainer van Ajax. "Frank heeft hier vijfenhalf jaar gezeten, als je het zo kan afsluiten... Met de drie punten. Dat doet hem ook wel goed", lacht Dijks, die in de slotminuut een gigakans gemist zag worden. "Ik was niet blij dat die laatste kans er niet in ging, ik moest ook wel lachen toen Mike van der Hoorn die bal zo overschoot. Ik kon zelf namelijk ook een assist op mijn naam schrijven. Ik had die bal misschien beter op zijn hoofd kunnen geven, haha."