NAC heeft geen goals nodig: Maar we moeten voor doelpunten gaan

NAC heeft geen goals nodig: "Maar we moeten voor doelpunten gaan"

21-05-2016 17:30
5

NAC Breda-trainer Marinus Dijkhuizen kijkt met een positief gevoel vooruit naar de allesbeslissende wedstrijd tegen Willem II. De oefenmeester is van mening dat zijn team op zoek moet gaan naar goals.

"We moeten voor doelpunten gaan, er valt niet meer veel te rekenen", geeft Dijkhuizen aan op de officiële site van de Bredanaars. NAC Breda won de eerste confrontatie met 2-1 in het eigen Rat Verlegh Stadion en dat heeft volgens Dijkhuizen gezorgd voor een goede mindset. "We zijn er klaar voor, er zit de laatste week een bepaald soort vastberadenheid in het team. Het gaat er om wie er morgen mentaal het sterkst is en als ik naar mijn jongens kijk, dan heb ik sterk het gevoel dat het goed zit."

NAC Breda zal in de tweede wedstrijd tegen Willem II in een iets andere samenstelling voor de dag komen dan afgelopen donderdag. Zeker is dat Danny Verbeek het duel aan zich voorbij moet laten gaan. De aanvallende middenvelder kan door een blessure niet in actie komen. Tegenover het wegvallen van Verbeek staat de terugkeer van Enes Ünal. De jongeling was geschorst voor de eerste wedstrijd vanwege een rode kaart die hij kreeg tegen FC Eindhoven.