Vreman buigt het hoofd na tumultueuze middag: 'Dit voelt als degradatie'

Vreman buigt het hoofd na tumultueuze middag: 'Dit voelt als degradatie'

22-05-2016 16:15
2

De teleurstelling was groot bij Jan Vreman nadat De Graafschap het over twee duels had afgelegd tegen Go Ahead Eagles. Voor de trainer zijn de ongeregeldheden na afloop op de Vijverberg bovendien een flinke smet.

De Superboeren kwamen ondanks een furieus begin niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Go Ahead Eagles, nadat de heenwedstrijd met 4-1 was verloren. "Ik denk dat we genoeg mogelijkheden hebben gehad", blikt Vreman terug in gesprek met FOX Sports. "Alleen daar horen doelpunten bij en dan had het gekund."

Vreman erkent dat het geloof wegebde na de 1-1 van Leon de Kogel. "Die goal kostte ons veel energie en daarna was het minder. Maar in de tweede helft hebben we ook weer genoeg kansen gehad." Hoewel De Graafschap nog een kleine kans op lijfsbehoud heeft dankzij de perikelen rond FC Twente, windt de oefenmeester er geen doekjes om. "Dit voelt als degradatie op dit moment."

Het incident na afloop was een extra smet. "Volgens mij was het redelijk snel opgelost, maar ik vind dat zoiets niet kan en niet mag. We moeten gewoon respect hebben. Zij hebben er alles aan gedaan, wij hebben er alles aan gedaan. Wij wilden graag nog langs de supporters, maar dan staat er zo'n hele schare op het veld. Dat is dood- en doodzonde."