Dolblije Streppel sneert: Waar zijn we in godsnaam mee bezig? Alsjeblieft zeg

Dolblije Streppel sneert: "Waar zijn we in godsnaam mee bezig? Alsjeblieft zeg"

22-05-2016 19:48
11

Jurgen Streppel verlaat Willem II met opgeheven hoofd. De oefenmeester, die komend seizoen aan het roer staat bij sc Heerenveen, won met zijn club van NAC in de finale van de play-offs. Daardoor is Willem II komend seizoen sowieso verzekerd van Eredivisie-voetbal. 

"Ik ben heel erg gelukkig en blij dat we met deze mooie club in de Eredivisie blijven. Er wordt ons wel eens verweten dat we geen ballen hebben, maar we hebben laten zien dat we kunnen vechten en strijden", reageerde Streppel na de 3-1 thuiszege op NAC voor de camera van FOX Sports. 

De oefenmeester deelde ook nog een sneer uit aan de KNVB. De voetbalbond zorgde deze week voor grote commotie door bekend te maken dat FC Twente verplicht degradeert naar de Jupiler League. Dat nieuws plaatste de finale tegen NAC plots in een heel ander daglicht. 

"Waar zijn we in godsnaam mee bezig? Alsjeblieft zeg, een dag voor de wedstrijd in Breda kwam dat nieuws naar buiten. We stonden toen op het trainingsveld. Het was een absurde dag. Maar goed, we hebben het gered", aldus Streppel.