Heracles shopt na behalen Europa League-ticket in Rotterdam en strikt aanvaller

Heracles shopt na behalen Europa League-ticket in Rotterdam en strikt aanvaller

23-05-2016 15:35
18

Heracles Almelo heeft zich versterkt met Brandley Kuwas. De 23-jarige aanvaller komt over van Excelsior, waar hij nog een contract tot medio 2017 had. In Almelo tekent Kuwas een verbintenis voor drie seizoenen, met een optie voor een extra jaar.

"Het voetbal van Heracles Almelo ligt me goed", licht Kuwas maandag toe op de clubsite van Heracles. De equipe van John Stegeman plaatste zich zondag voor de derde voorronde van de Europa League. Over twee duels werd afgerekend met FC Utrecht. "Er zit veel voetbal in dit team. Heracles Almelo is een mooie club met goede faciliteiten", aldus Kuwas.

Kuwas speelde sinds afgelopen zomer voor Excelsior, dat hem overnam van FC Volendam. In 34 Eredivisie-wedstrijden was hij vier keer trefzeker. "Brandley is een zeer talentvolle speler die een uitstekend jaar achter de rug heeft in de Eredivisie. Hij is een zeer snelle en creatieve buitenspeler die op meerdere posities uit de voeten kan", zegt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma.

Kuwas gaat ploeggenoot Daryl van Mieghem achterna. De linksbuiten maakt transfervrij de overstap van Woudestein naar het Polman Stadion.