Manu hier nog in het shirt van Feyenoord

Verkochte Feyenoorder vertrekt na jaar al uit Engeland: 'Hier blijven is zinloos'

Verkochte Feyenoorder vertrekt na jaar al uit Engeland: 'Hier blijven is zinloos'

24-05-2016 07:13
12

Het avontuur van Elvis Manu bij Brighton & Hove Albion is voorbij. Dat laat de aanvaller optekenen door het Algemeen Dagblad. Het avontuur is mislukt, zo zegt de aanvaller die vorig jaar door Feyenoord werd verkocht aan de Engelse club.

"Dit heeft lang genoeg geduurd", stamelt Manu. "Het avontuur bij Brighton & Hove Albion in het Championship is mislukt. Ik ben niet eenmaal in de basiself begonnen, heb ook geen doelpunt kunnen maken. De leiding heeft aangegeven dat ze willen meewerken aan een vertrek. Verhuur of verkoop. Het is allemaal mogelijk."

Manu weet wat hem te doen staat, na een verloren jaar. "Ik wil graag weer vlammen. En geloof me, als je Elvis Manu het vertrouwen geeft, dan betaalt hij dat terug." De aanvaller laat weten dat hij geen spijt heeft van zijn overstap naar Engeland. "Want een contract teken je met het volle verstand."

Wat er nu gaat gebeuren en waar de toekomst van de aanvaller ligt, is onduidelijk. "Mijn zaakwaarnemer John Veldman kijkt om zich heen, ik heb nog twee jaar een contract bij Brighton. Maar daar blijven is zinloos. Ze speelden ruim zestig wedstrijden en ik startte er precies nul in de basis."