Excelsior verlengt met beslissende aanvaller: 'Benieuwd wie trainer wordt'

Excelsior verlengt met beslissende aanvaller: 'Benieuwd wie trainer wordt'

24-05-2016 10:53
1

Kevin Vermeulen staat ook de komende twee seizoenen onder contract bij Excelsior. De aanvaller verlengde dinsdag zijn aflopende verbintenis op Woudestein.

De 25-jarige Vermeulen heeft er al drie jaar op zitten bij Excelsior, waar hij tot 81 optredens in het eerste elftal kwam. Dit seizoen was de aanvaller goud waard door in het beslissende degradatieduel met SC Cambuur te scoren. Daardoor handhaafden de Kralingers zich in de Eredivisie. Dat doelpunt zorgt voor een groot contrast met een jaar eerder.

"Vorig jaar brak ik mijn been in Leeuwarden en kregen we de 95ste minuut alsnog de gelijkmaker tegen, waardoor we ons nog niet veilig speelden", laat Vermeulen weten op de clubsite. "Nu scoorde ik en speelden we ons wel veilig. In hetzelfde stadion, met dezelfde scheidsrechter, maar die wedstrijd gaf natuurlijk een veel beter gevoel."

De lat gaat in het nieuwe seizoen omhoog, stelt Vermeulen. "Ik ben natuurlijk erg benieuwd wie de nieuwe trainer wordt. Ik heb afgelopen seizoen 23 wedstrijden gespeeld, maar vooral als invaller. Komend seizoen wil ik vooral meer minuten gaan maken en niet alleen tien, vijftien minuten aan het eind van een wedstrijd, maar als basisspeler."