Heracles-versterking was op Ibiza al even fan: Bij die 1-0 werd ik helemaal gek

Heracles-versterking was op Ibiza al even fan: "Bij die 1-0 werd ik helemaal gek"

24-05-2016 12:20

Heracles Almelo beloofde na het behalen van Europees voetbal versterkingen en liet niet lang op zich wachten. Bradley Kuwas tekende maandag een contract in Almelo en is blij met zijn 'terugkeer'.

"Het leuke is dat ik hier vier jaar geleden ook al ben geweest", vertelt Kuwas, die overkomt van Excelsior, op de website van zijn nieuwe club. "Toen heb ik hier een periode stage gelopen. Het is mooi om hier nu als contractspeler terug te zijn. Of er veel is veranderd in vergelijking met vier jaar geleden? De hele club is veranderd. Alles is nieuw, er is meer beleving. Ik ben echt hartstikke blij dat ik hier mag spelen en geniet nu al van ieder moment dat ik hier ben."

Kuwas was de afgelopen dagen al fan van Heracles Almelo, tijdens de eerste finale in de play-offs tegen FC Utrecht (1-1) bijvoorbeeld. "Ik zat met Excelsior op Ibiza en keek naar de wedstrijd. Bij de 1-0 werd ik gek. Het was jammer dat het nog 1-1 werd, maar na de wedstrijd van zondag maakt dat niet meer uit."

Op 22 juni meldt Kuwas zich in Almelo. Hij heeft er zin in. "Het voetbal dat hier gespeeld wordt past bij mij. Ik ben een type speler die houdt van een een-tweetje, acties en keihard werken", aldus de buitenspeler.