Fischer in Engeland na akkoord Ajax: miljoenendeal snel afgerond

Fischer in Engeland na akkoord Ajax: miljoenendeal snel afgerond

24-05-2016 16:01
22

Viktor Fischer staat op het punt om een contract te tekenen bij Middlesbrough. De Deense aanvaller van Ajax heeft zijn transfer bijna afgerond, zo laat diens zaakwaarnemer weten tegenover Voetbal International.

Steinar Dietz doet het woord over de aanstaande transfer: "Hij is nu in Engeland. Het gaat nog om wat laatste details, maar het ligt heel dicht bij elkaar. Wij verwachten wel dat alles snel rond is. Vandaag nog niet, maar morgen in de namiddag misschien al wel. Ajax heeft al een akkoord bereikt met Middlesbrough."

Wedden

Meer odds

Fischer is al langer in contact met Boro. "Dat gaat al maanden terug. Maar op dat moment speelde Middlesbrough nog in het Championship, dus het was even afwachten voor ons. Toen de promotie naar de Premier League een feit werd, is het snel gegaan. Het is een ambitieuze club en Viktor is een ambitieuze speler."

De Deen wordt door de Engelse club gezien als directe versterking voor de basis. "Hij kan voor vier jaar tekenen zodra de laatste details zijn besproken en de medische keuring is afgerond."