Willem II herinnert zich niets van afspraak en breekt met 'cultuurbewaker'

Willem II herinnert zich niets van afspraak en breekt met 'cultuurbewaker'

24-05-2016 19:40
2

Erwin van de Looi gaat tóch niet aan de slag met dezelfde staf als Jurgen Streppel. Willem II heeft assistent-trainer Adrie Bogers de deur gewezen.

Bogers schoof dinsdag niet aan voor overleg met Van de Looi, de nieuwe hoofdtrainer in Tilburg. Dat betekent volgens BN/De Stem dat de assistent-trainer moet vertrekken. Het besluit van de Willem II-directie kwam voor Bogers als een grote verrassing. Eerder klonken nog berichten dat de doorlopende contract van Bogers en Raymond Vissers gerespecteerd zouden worden.

De manier waarop Willem II heeft gebroken met Bogers verdient niet de schoonheidsprijs. BN/De Stem schrijft dat de assistent-trainer in de winterstop te horen kreeg dat men tevreden over hem was. Bogers werd gezien als 'cultuurbewaker' voor een langere periode. De gemaakte afspraak om na dit seizoen met elkaar verder te gaan werd echter nooit op papier gezet.

Willem II herinnert zich inmiddels niets meer van de mondelinge afspraak. "Er speelt van alles tussen Willem II en mij. Daar kan ik verder niet op ingaan, want ik wil mijn positie niet ondermijnen", zegt Bogers, die  zijn zaakwaarnemer Louis Laros heeft ingeschakeld om te bemiddelen.