Akkoord in aantocht: Als Ronald voor langere tijd betrokken wil zijn...

Akkoord in aantocht: "Als Ronald voor langere tijd betrokken wil zijn..."

24-05-2016 20:01
5

Het zit eraan te komen, de nieuwe overeenkomst tussen Ronald Koeman en Southampton. Directeur Les Reed laat weten dat de club en de Nederlandse trainer het bijna eens zijn.

"Het heeft geen zin om te onderhandelen over het contract en te praten over geld als je niet hetzelfde idee hebt als de club", vertelt Reed op het clubkanaal van The Saints. "Als Ronald voor langere tijd betrokken wil zijn, is het belangrijk dat we het hebben over onze ambities en dat we zorgen dat we dezelfde dingen willen bereiken."

Wedden

Meer odds

Volgens Reed duurt het niet lang meer tot de handtekeningen worden gezet. "We zitten nu op het punt dat we de details gaan bespreken. Daar komen zaakwaarnemers en juristen bij kijken. Het verloopt allemaal erg positief."

Koeman presteert uitstekend in Engeland. Na zijn vertrek bij Feyenoord twee jaar geleden lukte het hem twee keer om zich met Southampton te kwalificeren voor Europees voetbal. De huidige verbintenis van Koeman loopt nog tot 2017. De manager wordt ook begeerd door Everton.