'Vermeend Feyenoord-doelwit speelt zich in kijker Barcelona en Real Madrid'

'Vermeend Feyenoord-doelwit speelt zich in kijker Barcelona en Real Madrid'

24-05-2016 21:02
32

Victor Lindelöf werd nog geen vier maanden geleden gelinkt aan een overstap naar Feyenoord, maar kan inmiddels rekenen op interesse van FC Barcelona en Real Madrid. De verdediger maakt veel indruk bij Benfica.

Lindelöf kwam de laatste jaren nauwelijks aan de bak in Portugal. In januari gooide hij het echter over een andere boeg en daarvoor werd hij beloond. De verdediger miste vrijwel geen wedstrijd meer, ontpopte zich tot een belangrijke pijler onder het succes van landskampioen Benfica en staat inmiddels in de belangstelling van clubs als Barça en Real.

Plannen om te vertrekken heeft de Zweed desondanks niet. "Barcelona en Real Madrid zijn grote clubs", weet Lindelöf in gesprek met Fotbollskanalen. "Maar ik heb een doorlopend contract bij Benfica (tot medio 2020) en ik heb het hier heel goed naar mijn zin. Ik wil niet teveel aandacht aan deze geruchten geven."

Lindelöf werd in de winterse transferperiode nog gelinkt aan een overstap naar Feyenoord. De Rotterdammers zouden echter nul op het rekest hebben gekregen. Lindelöf speelt sinds 2012 voor Benfica, dat hem overnam Vasteras BK.